Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[R.I.P] Evil.

MajneChryste

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

;c

niestety to prawda

Pociął sobie żyły,

i tak sie stalo

pożegnał się ze mna na gg i już go nie ma

[*] Legenda darkorbit zmarła

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

O japierdole ... wiecie może ile miał lat jaki server i firma? trzeba przelot zorganizować ... no i skąd takie info

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

O japierdole ... wiecie może ile miał lat jaki server i firma? trzeba przelot zorganizować ... no i skąd takie info

17 lat , serwer pl3 , firma VRU

Był kiedyś w klanie NK a potem latał bez klanu.

550W OCZ Fatal1ty Modular SLI, AMD Phenom II X4 960T BOX (3.0GHz, Quad Core, 6MB, 95W, AM3), ASRock 870 870 Extreme3, DDR3 4GB 2000MHz PDP Patriot PGS Sector5 Low Voltage (2x2GB, DualDDR, CL9), Radeon HD6770 Sapphire 1024MB GDDR5, DP, HDMI, DVI, PCI-E 850/4800, SilentiumPC Brutus 410 Pure Black

Opublikowano

A wiesz może co było powodem popełnienia tego czynu ? może więcej coś powiesz bo i ja i na TS nikt nie może go skojarzć

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Najpierw Quantum teraz Evil

było jeszcze innych troche którzy nas przedwcześnie opuścili :(

[*]

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

nie zapominajcie o Słodziaku też z pl3 :unsure:

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Opublikowano

A wiesz może co było powodem popełnienia tego czynu ? może więcej coś powiesz bo i ja i na TS nikt nie może go skojarzć

Z tego co mi wiadomo to pokłócił się z dziewczyną, pewnie poszło o zdradę

Evil był generałem na Rosji 1 , top 1 w rankingu.

na pl2 , na pl3 - wszędzie grał . To legenda.

Jego filmik z gry ,ja go montowałem:

Opublikowano

Skąd te info? Gazeta? Czy co?

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Raporciki poleciały ^^

Po co piszecie takie głupoty? Zamiast próbować odnowić ten dział to tylko go pogarszacie...

Dodatkowo, mam dla was ciekawostkę, użytkownik "MajneChryste" to właśnie ten debil "Evil" który NIE pisał przydatnych tutoriali. Mam nadzieję że jak będę mógł już zostać KidModeratorem tego działu to przynajmniej coś z niego będzie, najpierw jednak poddam pomysł zbanowania m.in:

- kombass

- Maggot666

- Evil95

- MajneChryste

Opublikowano

Raporciki poleciały ^^

Po co piszecie takie głupoty? Zamiast próbować odnowić ten dział to tylko go pogarszacie...

Dodatkowo, mam dla was ciekawostkę, użytkownik "MajneChryste" to właśnie ten debil "Evil" który NIE pisał przydatnych tutoriali. Mam nadzieję że jak będę mógł już zostać KidModeratorem tego działu to przynajmniej coś z niego będzie, najpierw jednak poddam pomysł zbanowania m.in:

- kombass

- Maggot666

- Evil95

- MajneChryste

Głupoty że jakiś dobry gracz się zabił ? Jebnij sie w łeb. Przelot przez mapy dla Quantoma to też głupota? i dla innych graczy ..

MajneChryste z tego co mi wiadomo to faktycznie było konto evila ale pisał to jego znajomy ..

Ty i kidmoderatorem? a ty co niby kurwa wniosłeś do tego działu? z każdym nowym kidem dział się cofa . Zresztą darkorbit na mpc już praktycznie nie istnieje. Upadło na samo dno. Sam zobacz jakie tematy powstają (nie chodzi mi o ten).

A mi bana to niby za co? Piszę zgodnie z regulaminem .

"Skąd te info? Gazeta? Czy co?"

napisałem do niego na gg ale on mi już nie odpisał...

Opublikowano

@tolvat debilu możesz mnie zraportować, ale kombass , Maggot666 i Evil przyczyniali się do rozwoju tego forum zanim ty jeszcze usłyszałeś o darkorbit i czymś takim jak MPC

co do Evila to Maggot mozesz napisać mi na priv skąd on był bo dzisiaj na fb znalazlem też info że jakiś młody popełnił samobójstwo gdzieś niedaleko mnie i nie wiem czy o tą samą osobę chodzi..

Opublikowano

Raporciki poleciały ^^

- kombass

- Maggot666

- Evil95

- MajneChryste

Jaki ty kurwa człowieku zjebany jesteś -.- rozmawiamy na temat osoby która już nigdy nie zajrzy na to forum a to nas jeszcze raportujesz .... gdyby nie on to byś szmato nie miał 50% bugów na e*pvp -.- Ty i kurwa kidmod weź wypierdalaj człowieku 44 posty i gówno dają . Zawsze znajdzie się taka ciota to przeczyta temat i zacznie pierdolić głupoty. WYPIERDALAJ !

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

@Maggot666

1. Zacznijmy od tego, że z powodu gry NIE można popełnić samobójstwa. Następnie popatrzmy na wasze inne głupie tematy (i jego).

Evil95:

- "Jak kupić goliatha"

- "Jak znaleść streunera"

itd.

Widać że po prostu miał dość już tego forum i chciał je zaspamować, ale mu się to nie udało więc wymyślił sobie że popełnił samobójstwo.

2. Nie ma ŻADNYCH dowodów że popełnił samobójstwo, też sobie mogę powiedzieć że mam 1mld zł a tak nie jest więc...

@patricok

Może i tak, ale jak widać mają dość tego całego forum (spamujący).

@kombass

1. Dowody? Raczej nie.

2. Głupoty? Od kiedy prawda jest głupotą?

3. Zastanów się nad tym co piszesz.

Nie wypowiadam się więcej w temacie, aby nie mieć warnów za spam.

@EDIT

Pokażcie PRAWDZIWE dowody to może wam uwierzę ^^.

Opublikowano

@Maggot666

1. Zacznijmy od tego, że z powodu gry NIE można popełnić samobójstwa. Następnie popatrzmy na wasze inne głupie tematy (i jego).

Evil95:

- "Jak kupić goliatha"

- "Jak znaleść streunera"

itd.

Widać że po prostu miał dość już tego forum i chciał je zaspamować, ale mu się to nie udało więc wymyślił sobie że popełnił samobójstwo.

2. Nie ma ŻADNYCH dowodów że popełnił samobójstwo, też sobie mogę powiedzieć że mam 1mld zł a tak nie jest więc...

@patricok

Może i tak, ale jak widać mają dość tego całego forum (spamujący).

@kombass

1. Dowody? Raczej nie.

2. Głupoty? Od kiedy prawda jest głupotą?

3. Zastanów się nad tym co piszesz.

Nie wypowiadam się więcej w temacie, aby nie mieć warnów za spam.

@EDIT

Pokażcie PRAWDZIWE dowody to może wam uwierzę ^^.

Weź ty mnie człowieku nie denerwuj ... co jak co ale śmiercią to chyba sobie nie można robić jaj nie? żal mi Cię poprostu. I co z tego że zakładał takie tematy on miał dosyć tego co się z tym działem stało . Ja też miałem kilka takich tutów założyć ale nie chciało mi się i tego nie zrobiłem. Co do zastanawiania się to nie mów mi co mam robić. Ty się chyba nie zastanowiłeś ze będąc takim zjebem na to forum sie rejestrujesz .

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Prawdziwe dowody, czy nie prawdziwe - to koniec tematu.

Czy wy panowie w ogóle macie troszeczkę jakiegokolwiek wyczucia? Nawet jeśli ten chłopak rzeczywiście popełnił samobójstwo, to wy w tym temacie obrzucacie się wyzwiskami, spamujecie i wymyślacie niestworzone rzeczy.

Poza tym sądzicie, że jeżeli taka sytuacja miała miejsce to ktoś z jego bliskich chciałby żeby wypisywano o tym na forach. Jeśli to prawda - tu chodzi o czyjeś życie. Trochę rozwagi i szacunku Panowie. Chwilę przemyślenia proponuję.

Jakakolwiek jest prawda- forum to nie miejsce na takie tematy, szczególnie jeżeli reprezentujecie sobą taki poziom, a nie inny i skrajną w moim odczuciu niedojrzałość. Masakra...

Za kolejny temat/post w tym stylu wpieprzę bana, możecie być pewni.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...